Selectie Onderwijs Pioniers po 2012-2013 bekend

Vanuit het hele land hebben enthousiaste leraren deze zomer plannen ingestuurd om deel te nemen.


  • Betrokken KL'ers
5 september 2012

Vanuit het hele land hebben enthousiaste leraren deze zomer plannen ingestuurd om deel te nemen aan Onderwijs Pioniers voor het primair onderwijs editie 2012-2013. 

De jury bestaande uit Walter Dresscher (AOb), Huub van Blijswijk (Arbeidsmarktplatform po), Annet Kil (Onderwijscoöperatie), Mathijs ter Bork (Leraar van het Jaar) en Tim Bartlema (Groene Golf) heeft 20 plannen geselecteerd.

Het zijn initiatieven van leraren die zelf leiding willen geven aan vernieuwing van hun school op basis van hun eigen ideeën. De plannen variëren van experimenten met online instructiefilmpjes tot de school als actieve buurtbibliotheek. Binnenkort openen ook de rondes voor het voortgezet onderwijs en het MBO.

Houd de website www.onderwijspioniers.nl in de gaten! 
We publiceren de uitverkoren plannen zo snel mogelijk.

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/selectie-onderwijs-pioniers-po-2012-2013-bekend/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/selectie-onderwijs-pioniers-po-2012-2013-bekend/