Slimmernetwerk Café geeft boost aan Doetanks

Op 25 april kwamen we weer bij elkaar met 60 Doetankers, coaches, studenten, managers en geïnteresseerden om goede ideeën te realiseren. 


  • Betrokken KL'ers
7 mei 2013

Op 25 april kwamen we weer bij elkaar met 60 Doetankers, coaches, studenten, managers en geïnteresseerden om goede ideeën te realiseren. Om andere mensen te informeren en te inspireren, en stiekem al een beetje te filosoferen over de overheid zoals die er in de toekomst wellicht uit gaat zien. ‘Work in progress’, luidde de titel van dit Slimmernetwerk Café. 

De Doetanks hebben met veel energie geprobeerd om het Café te benutten om een fase verder te komen in het proces. Die boost konden Doetanks in de verkenningsfase wel gebruiken. Denk aan het helpen om van een redelijke abstract beleidsvraagstuk de overstap te maken naar concrete ontwikkelingsdoelen. Of het steeds verder uitpluizen van een vraagstuk tot je daadwerkelijk op het niveau van concrete situaties, of observaties benoemt hoe je het probleem wil gaan aanpakken.

Meer weten? Lees verder
 

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/slimmernetwerk-cafe-geeft-boost-aan-doetanks/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/slimmernetwerk-cafe-geeft-boost-aan-doetanks/