Slimmernetwerk eindejaars Doetank bijeenkomst

Iselien Nabben inspireerde de hele zaal met begrippen als ideeënseks en zich vermenigvuldigende bacteriën... 


  • Betrokken KL'ers
7 januari 2011

Op woensdag 8 december hebben de Doetanks van Slimmernetwerk de koppen bij elkaar gestoken. Iselien Nabben inspireerde de hele zaal met begrippen als ideeënseks en zich vermenigvuldigende bacteriën in petrischaaltjes als metaforen voor innovatieprocessen.  

De vier Doetanks zoomden in en uit op hun vraagstukken, analyseerden en zochten samen naar de juiste vragen. Voor snelle oppervlakkige oplossingen is geen plaats in de Doetanks.

De ambitie is om wezenlijke antwoorden te vinden op vraagstukken over slimmer werken in de publieke sector. Samen met procescoaches hebben zij tot juni de tijd om prototypes te ontwikkelen.

Na twee Slimmernetwerk Café’s, op 2 maart en 27 april, worden de eindresultaten van de Doetanks in juni 2011 groots gepresenteerd. Volg de Doetanks ook via LinkedIn.  

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/slimmernetwerk-eindejaars-doetank-bijeenkomst/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/slimmernetwerk-eindejaars-doetank-bijeenkomst/