Slimmernetwerk Grand Café: Slimmer werken in actie!

Slimme oplossingen rond de mobiliteit van medewerkers, samenwerking tussen organisaties en hulpverlening aan burgers.


  • Betrokken KL'ers
30 september 2011

Aanstaande woensdag 5 oktober komt het Slimmernetwerk weer bij elkaar, dit keer tijdens een bijzondere Grand Café-editie bij het LEF future center Rijkswaterstaat in Utrecht. De middag wordt geopend door Gert-Jan Buitendijk, DG van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en zal in het teken staan van ‘Slimmer werken in actie!’.

Er is aandacht voor een aantal ‘best practices’ en uiteraard voor de Doetanks, die laten zien met welke slimme oplossingen je vraagstukken kunt oplossen rond de mobiliteit van medewerkers samenwerking tussen organisaties en hulpverlening aan burgers.

Daarna kijken we onder begeleiding van het Slimmernetwerk Supportcomité (o.a. Arre Zuurmond, Ton de Korte en Hidde de Blouw) naar taaie problemen die vragen om een andere aanpak. Ook jouw organisatie kan hier een casus inbrengen.

Meer informatie en aanmelden via www.slimmernetwerk.nl.

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/slimmernetwerk-grand-cafe-slimmer-werken-in-actie/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/slimmernetwerk-grand-cafe-slimmer-werken-in-actie/