Stichting Klasse voor boeiend onderwijs

Eind november vond in Gouda de vierde bijeenkomst plaats in het traject ‘Klasse in woord en daad’. Doel van het traject is om Stichting Klasse stevig op de kaart te zetten.


  • Betrokken KL'ers
3 december 2007

Eind november vond in Gouda de vierde bijeenkomst plaats in het traject ‘Klasse in woord en daad’. Doel van het traject is om Stichting Klasse stevig op de kaart te zetten, afzonderlijke scholen met elkaar te verbinden en een gezamenlijke identiteit te ontwikkelen.

Het thema van de bijeenkomst luidde ‘Boeiend onderwijs’. Dit thema is een verbindende factor voor de afzonderlijke scholen, zonder dat ze hun eigen identiteit opgeven. Tijdens de bijeenkomst werd duidelijk dat er al veel boeiende dingen gebeuren en dat het vooral de kunst is om te blijven experimenteren en van elkaar te leren. Een van de uitkomsten van de bijeenkomst is dat er een Klasse-café is opgericht, als forum voor inspiratie en ontmoeting.

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/stichting-klasse-voor-boeiend-onderwijs/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/stichting-klasse-voor-boeiend-onderwijs/