Studenten van Expeditie 2020 organiseren succesvolle bijeenkomst

Doel was zichtbaarheid van het project op de HU te vergroten.


  • Betrokken KL'ers
29 december 2011

Op 22 december organiseerden studenten van de HU en UU samen met Kennisland in het kader van Expeditie 2020 een publieke bijeenkomst om de zichtbaarheid van hun project op de HU te vergroten.

De studenten presenteerden de resultaten van hun Expeditie tot nu toe en vertelden over de vier thema’s die zij belangrijk vinden voor de lerarenopleiding van de toekomst. In de setting van een World Café discussieerden alle aanwezigen stevig over het onderwijs van de toekomst, en welke goede bewegingen er op de HU gesteund moeten worden.

Daarna was iedereen zo enthousiast, dat het voor de studenten een eitje was om nieuwe Expeditieleden te werven voor hun Expeditieteam. Deze teams gaan nu aan de slag met het vormgeven van de lerarenopleiding van hun dromen.

Lees meer

 

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/studenten-van-expeditie-2020-organiseren-succesvolle-bijeenkomst/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/studenten-van-expeditie-2020-organiseren-succesvolle-bijeenkomst/