Vertrek Syb Groeneveld

Na bijna zeven jaar vertrekt Syb Groeneveld in september bij Kennisland. Niet naar een ministerie, adviesbureau of denkclub, maar naar Moskou.


31 mei 2007

Na bijna zeven jaar vertrekt Syb Groeneveld in september bij Kennisland. Niet naar een ministerie, adviesbureau of denkclub, maar naar Moskou. Daar gaat hij samen met zijn vrouw (die werkt voor Buitenlandse Zaken) en kind de komende jaren wonen en werken.

Met Syb vertrekt de initiator van projecten als Digitale Pioniers, Creative Commons Nederland en het Europese P2P-Fusion project. Vanuit Moskou zal hij onder andere als extern adviseur voor het Europees Parlement werken op het snijvlak van cultuurbeleid en Intellectueel Eigendom. Een opdracht die nauw samenhangt met de onderwerpen waarmee hij zich binnen KL heeft bezig gehouden: het publieke domein op internet, open innovatie en het auteursrecht.

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/vertrek-syb-groeneveld/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/vertrek-syb-groeneveld/