Voor je Buurt heeft een nieuwe website

Crowdfundingplatform Voor je Buurt helpt om nieuwe ideeën voor buurten in heel Nederland te realiseren. Het platform is bedoeld om geld in te zamelen, maar ook om betrokkenheid en eigenaarschap in de buurt te creëren. 


5 november 2014

Door samen te werken met de buurt worden crowdfundingprojecten een duurzaam succes. Om initiatiefnemers zo goed mogelijk te ondersteunen bij het opzetten en uitvoeren van hun crowdfundingcampagne hebben we een nieuwe website++Check de site!Bekijk de nieuwe website op www.voorjebuurt.nl ontwikkeld en een aantal belangrijke aanpassingen doorgevoerd. Op het nieuwe platform kunnen initiatiefnemers nu bijvoorbeeld zelf hun campagnepagina’s++Start een campagneMaak zelf je campagnepagina aan (maak eerst een account aan). aanmaken en beheren, en hebben supporters geen account meer nodig om een donatie te doen.

Voor je Buurt screenshot
Voor je Buurt screenshot

Maker: Voor je Buurt

Rechten:

Uitleg, tips en tricks

Het is belangrijk dat bezoekers van de website weten hoe crowdfunding bij Voor je Buurt werkt en dat zij inspiratie op kunnen doen om hun campagne zo goed mogelijk te laten verlopen. Als je op Voor je Buurt komt om een donatie te doen of om gewoon eens rond te kijken, legt het Voor je Buurt-team graag uit wat je kunt verwachten. Op de nieuwe ‘Zo Werkt Het’-pagina++Zo werkt hetLeer stap voor stap hoe crowdfunding werkt op deze pagina. hebben we alle informatie over ons platformInmiddels zijn 88 projecten een crowdfundingcampagne gestart via Voor je Buurt en steunden maar liefst 5374 supporters de initiatiefnemers door geld, kennis of hulp te doneren. Totale opbrengst: ruim 338.000 euro! verzameld en vind je ook onze Academie; hier kun je terecht voor lessen over het starten van een crowdfundingcampagne.

5374 supporters

Met de vernieuwde website kijken we terug op twee drukke jaren; inmiddels zijn 88 projecten een crowdfundingcampagne gestart via Voor je Buurt en steunden maar liefst 5374 supporters de initiatiefnemers door geld, kennis of hulp te doneren. Met een totale opbrengst van ruim 338.000 euro zijn in veel buurten, dorpen en steden op burgerinitiatief mooie projecten gestart.

Heb je vragen over de nieuwe Voor je Buurt-website, is iets je nog niet duidelijk of wil je gewoon je mening geven over het vernieuwde platform? Dan kun je contact opnemen met het Voor je Buurt-team via info@voorjebuurt.nl.

Voor je Buurt in de stad
Voor je Buurt in de stad

Maker: Voor je Buurt

Rechten:

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/voor-je-buurt-heeft-een-nieuwe-website/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/voor-je-buurt-heeft-een-nieuwe-website/