Welkom in de RvT: Annet Kil-Albersen

Sinds 1 december 2011 is Annet Kil-Albersen lid van de Raad van Toezicht van Kennisland.


  • Betrokken KL'ers
6 december 2011

Op 1 december 2011 nam Annet Kil-Albersen plaats in de Raad van Toezicht van Kennisland. Annet is directeur van de Onderwijscoöperatie, een organisatie van, voor en door leraren die op 1 oktober 2011 van start is gegaan. Daarvoor was zij de voorzitter van SBL (Stichting Beroepskwaliteit Leraren). 

Annets loopbaan staat in het teken van het verbeteren van het onderwijs, met name door de positie en de professionaliteit van leraren te verbeteren. Enerzijds spreekt Annet de taal van de leraren (ze is er zelf jarenlang een geweest), anderzijds is zij volop bezig om in het bestuurlijke en politieke circuit de positie van de leraar op de kaart te zetten. Zo maakte ze deel uit van de commissie ‘Leerkracht’ samen met Alexander Rinnooy Kan, is ze actief betrokken bij de KennisinvesteringsAgenda (KIA), zit ze in het dagelijks bestuur van de NOT en is ze voorzitter van de werkgroep Onderwijs voor de BID (Big Improvement Day).

Annet beschikt over een fenomenaal netwerk. Gedurende de afgelopen jaren hebben we al meerdere malen met Annet samengewerkt en heeft zij de organisatie en Chris in het bijzonder vaak met raad en daad bijgestaan. We hebben haar leren kennen als een vernieuwend, enorm energiek, royaal en enthousiast persoon.

We zijn zeer trots dat ze in onze Raad van Toezicht plaats wil nemen. 

Meer informatie over de Raad van Toezicht

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/welkom-in-de-rvt-annet-kil-albersen/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/welkom-in-de-rvt-annet-kil-albersen/