i2010 – A European Information Society for growth and employment

  5 januari 2010

  In de afgelopen maanden hield de Europese Commissie een online consultatie voor een nieuwe strategie voor de ontwikkeling van de Europese informatiesamenleving. Burgers en organisaties werden opgeroepen om via een webformulier hun prioriteiten voor deze post i2010 strategie aan te geven.

  De Commissie vroeg onder meer naar input op het gebied van auteursrecht, breedbandinternet, online dienstverlening door overheden en ICT voor sustainability. Kennisland heeft aan deze consultatie meegedaan.

  Onze antwoorden op de vragen van de online enquete zijn in dit PDF document te vinden. In aanvulling hierop hebben wij ook een brief met achtergrondinformatie bij onze antwoorden ingediend.

  Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/opinie/i2010-a-european-information-society-for-growth-and-employment/

  This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/opinie/i2010-a-european-information-society-for-growth-and-employment/