Sacha van Tongeren
Sacha van Tongeren

Rechten: Alle rechten voorbehouden

KL Associate Zorgvernieuwing

Sacha van Tongeren

LinkedIn-profiel

Als creative connector heeft Sacha van Tongeren aan de basis gestaan van talloze succesvolle programma’s en innovatietrajecten waaronder Fairphone, Creative Care Lab, The Art & Science of Dementia Care, Maakplaats 021 en OBA NEXT. Bij Kennisland is Sacha als KL Associate aangesloten en coördineert ze het Veranderaarsprogramma van Leven Lang Leven, dat gaat over vernieuwing in de zorg voor ouderen.

Als innovator in de publieke en culturele sector bouwt Sacha aan strategische samenwerkingen en programma’s die over grenzen heen gaan, op basis van concepten die de status quo uitdagen en verandering ondersteunen. Vaak in een internationale context, en steeds met als uitgangspunt de verbinding tussen creatieve technologie en samenleving. 

Met een breed en uitgebreid netwerk++THNKZe is onder andere THNK-alumnus. in de creatieve en culturele sector opereert Sacha als een schakelpunt tussen maatschappelijke, economische en artistieke overtuigingen. Ze richt het vizier van teams, partners en belanghebbenden op de langere termijn: hoe stellen we ons de ideale samenleving voor, en wat doen we om ervoor te zorgen dat ook voor volgende generaties vrije toegang tot kennis, zorg, cultuur en informatie normaal is?

“De manier waarop Kennisland mensen maakt van doelgroepen en publieke organisaties helpt om een innovatiecultuur te ontwikkelen, is precies wat nodig is om de nodige slagkracht te mobiliseren voor grote systeemvraagstukken.”

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/mensen/sacha-van-tongeren/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/mensen/sacha-van-tongeren/