Out of Office #31

Tijdens de Out of Office gaan we in gesprek met experts en ervaringsdeskundigen over vraagstukken die Kennisland belangrijk vindt en waar we meer over willen leren. Deze keer praten we over kansenongelijkheid in het onderwijs, met studenten, docenten en socioloog Rineke van Daalen. We onderzoeken wat er nodig is om via het onderwijs de kansengelijkheid in de samenleving te vergroten. Welke rol is er weggelegd voor de scholen? Wat verwachten we eigenlijk van leraren als we hen deze opdracht meegeven? Praat mee op 20 februari!

header_img
Kansrijk MBO

Mbo-studenten doen samen met beleidsmedewerkers en docenten onderzoek naar gelijke kansen op het mbo in het project Kansrijk MBO.

Maker: Kennisland

Rechten:

Download
Mbo-studenten doen samen met beleidsmedewerkers en docenten onderzoek naar gelijke kansen op het mbo in het project Kansrijk MBO.

Aanmelden voor Out of Office #31 ‘Ongelijkheid in het onderwijs’ op donderdag 20 februari van 17.00-19.00 uur.

  • Vul hier je voor- en achternaam in.
  • Vul hier in waar je werkt.
  • Vul hier je e-mailadres in, we zullen het nooit met derden delen!
    We gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden over deze Out of Office-bijeenkomst. Na afloop van het event zullen we je gegevens weer verwijderen.

    Lees hier over ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/out-of-office-31/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/out-of-office-31/