Kafkabrigade gaat zelfstandig verder

De nieuwe Kafkabrigade is van start gegaan als zelfstandige BV. 


  • Betrokken KL'ers
5 september 2010

Deze maand is het officieel: de Kafkabrigade gaat zelfstandig verder. De afgelopen jaren was de Kafkabrigade een succesvol project van Kennisland, Zenc en Jorrit de Jong dat overheden helpt bij het bestrijden van onnodige bureaucratie. Om verder te kunnen groeien en inhoudelijk verder te verdiepen, hebben de projectpartners besloten van de Kafkabrigade een zelfstandige organisatie te maken, die als motor in ons netwerk gaat functioneren.

 

Arre Zuurmond (Zenc) en Lobke van der Meulen (KL) vormen de directie van de nieuwe organisatie. Lobke heeft daarom KL verlaten. Sinds 2004 was ze van stagiair opgeklommen tot senior adviseur, nu gaat ze als directeur de Kafkabrigade verder uitbouwen. KL, Zenc en Jorrit de Jong helpen mee met het uitvoeren van het werk en het ontwikkelen van nieuwe methoden, in Nederland en daarbuiten. We gaan dus vol energie door.

Voor meer informatie, zie www.kafkabrigade.nl. Voor andere slimme overheid-zaken kun je contact opnemen met Chris Sigaloff, cs@kl.nl.

 

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/kafkabrigade-is-nu-echt-los/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/kafkabrigade-is-nu-echt-los/