KL Out of Office

Elke maand organiseren we de Out of Office in ons kantoor. Dan laten we ons werk even voor wat het is om in gesprek te gaan met experts en ervaringsdeskundigen over onderwerpen die we belangrijk vinden, en waar we meer over willen leren.


header_img
Out of Office #7 ' Gelijke kansen

Maker: Menno van Winden

Rechten:

Original

Download
Out of Office #7 ' Gelijke kansen
2017 - 2019

UPDATE: Vanwege corona organiseren we tijdelijk geen Out of Offices. Houdt onze website en nieuwsbrief in de gaten om op de hoogte te blijven van komende edities!

Kennisland is een denktank met een publieke missie die aanpakken ontwikkelt voor complexe maatschappelijke vraagstukken. Dit doen we samen met mensen die direct bij de vraagstukken betrokken zijn. Elke maand organiseren we een Out of Office waar deskundige, inspirerende en kritische mensen vertellen over hun visie op een onderwerp dat ons bezighoudt of raakt.

De Out of Office vindt meestal plaats op donderdag of vrijdag in ons kantoor. Tijdens de Out of Office laten we ons werk even voor wat het is om in gesprek te gaan met experts en ervaringsdeskundigen over onderwerpen die we belangrijk vinden, en waar we meer over willen leren. Hiervoor vragen wij sprekers van buiten iets te vertellen over hun werk en ideeën. Dit kan zijn door het geven van een presentatie, maar ook door een kunstperformance, spoken word of een andere vorm. We gaan op zoek naar nieuwe inzichten, ontmoetingen en inspiratie, onder het genot van een drankje en hapjes.

Open voor iedereen

Tijdens de Out of Office reflecteren we aan de hand van prikkelende verhalen op ons eigen werk en al het werk wat ons nog te doen staat.Tijdens de Out of Office reflecteren we aan de hand van prikkelende verhalen op ons eigen werk en al het werk wat ons nog te doen staat. We laten sprekers en publiek zoveel mogelijk samenkomen++KL CocktailVoordat KL naar Spring House verhuisde organiseerden we soortgelijke bijeenkomsten onder de naam KL Cocktail., zodat iedereen kan bijdragen aan het gesprek en er verrassende uitkomsten en nieuwe inzichten ontstaan. De Out of Office is gratis en open voor iedereen. We sluiten altijd af met een borrel en muziek.

De afgelopen jaren organiseerden we Out of Offices++Foto’sFoto’s van onze Out of Office-bijeenkomsten vind je op Flickr. over verschillende onderwerpen, van nieuwkomersonderwijs tot makercultuur en van futurisme tot ouderenzorg. Op 21 april 2017 was het onderwerp ‘De Nederlander’. Om meer te leren over in- en uitsluitingsmechanismen, gingen we in op wanneer je erbij hoort en wanneer niet. Bekijk hier de video (door Stuart Acker Holt / CC BY): 

Wil je uitgenodigd worden voor de volgende Out of Office?

De KL Nieuwsbrief is op veler verzoek terug van weggeweest en heet voortaan KL Update. Laat je inspireren door onze projecten, publicaties, opiniestukken en events! We delen onze inzichten en de kennis die we opdoen in de praktijk. Als je je aanmeldt sturen we je maximaal eens per week een update met een paar interessante posts en als we niks te melden hebben, sturen we je niks. Want je hebt het immers al druk genoeg.

Klik op de button hieronder om je aan te melden voor de KL Update én voor de uitnodigingen voor de Out of Office. Je kunt direct aangeven welke thema’s van KL je wilt volgen. Als je je eerder al hebt aangemeld++Reeds aangemeld?Dan zie je de melding ‘is reeds geabonneerd op lijst KL nieuws. Klik hier om je profiel bij te werken’. Klik op de link en je ontvangt een e-mail (vanwege veiligheidsredenen) om je voorkeuren aan te passen. voor de KL Update of de Out of Office kun je met hetzelfde formulier je gegevens updaten.

Aanmelden / updaten

 

 

 

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/projecten/kl-out-of-office/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/projecten/kl-out-of-office/