Summer School on Social Innovation

Eind juli kwamen ca. 80 sociale innovatoren bij elkaar in San Sebastian (Spanje) om van elkaar te leren op de Summer School on Social Innovation.


8 oktober 2008

Eind juli kwamen ca. 80 sociale innovatoren bij elkaar in San Sebastian (Spanje) om van elkaar te leren op de Summer School on Social Innovation. Europa, de Verenigde Staten, Australië en zelfs China en Korea waren van de partij. Namens KL waren Joeri van den Steenhoven en Corline van Es erbij.

Het waren zeer inspirerende dagen met tal van lezingen. Geoff Mulgan gaf bij de start aan waarom het cruciaal is het veld van sociale innovatie te ontwikkelen. Charles Leadbeater liet zien met ’the logic of with’ waarom sociale innovatie juist nú groeit. Joeri hield een lezing over het werk van KL die zeer gewaardeerd werd. De school heeft veel nieuwe ideeën en contacten opgeleverd, dus daar hoor je nog meer van. KL is core partner van de Social Innovation Exchange, kijk op de website voor verslagen van de Summer School.

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/summer-school-on-social-innovation/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/summer-school-on-social-innovation/