Op zoek naar Vernieuwend Leiderschap in het primair onderwijs

Schoolleiders zijn op zoek gegaan naar wat vernieuwend leiderschap voor hen, hun team en de school in de praktijk inhoudt. De deelnemers, coaches en het programmateam delen in deze publicatie hun verhalen, tips en geleerde lessen.

Download
Publicatie
6 oktober 2015

Het Arbeidsmarktplatform PO heeft een publicatie uitgegeven over de door Kennisland en CAOP ontwikkelde pilot ‘Vernieuwend leiderschap PO’++Aanmelden voor de pilotschoolleiders kunnen zich tot 1 november aanmelden voor het vervolgprogramma. Lees meer. In dit programma creëren het Arbeidsmarktplatform PO en Kennisland de ruimte en ondersteuning voor schoolleiders om lerend te vernieuwen, in een divers landelijk netwerk van collega-schoolleiders en coaches.

Lees in de publicatie ‘Op zoek naar Vernieuwend Leiderschap in het primair onderwijs’ hoe de schoolleiders hun ontdekkingstocht hebben ervaren. Er zijn immers vele manieren van vernieuwen.

De schoolleiders zijn op zoek gegaan naar wat vernieuwend leiderschap voor hen, hun team en de school in de praktijk inhoudt. De deelnemers, coaches en het programmateam vertellen in de publicatie over de opzet van de pilot en delen hun verhalen, tips en geleerde lessen.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Kimon Moerbeek via km@kl.nl of +31205756720.

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/publicaties/op-zoek-naar-vernieuwend-leiderschap-in-het-primair-onderwijs/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/publicaties/op-zoek-naar-vernieuwend-leiderschap-in-het-primair-onderwijs/