Tamara Mangelaars
Tamara Mangelaars

Maker: Kennisland

Rechten:

Download

Teammanager

Tamara Mangelaars

LinkedIn-profielInstagram

Als teammanager creëert Tamara een fijne en veilige werksfeer in Kennisland. Ze zorgt ervoor dat niemand iets tekortkomt in ons knusse kantoor. Ze is voor gasten de stem en het gezicht van KL, en voor collega’s oren, ogen en schouder. Ze ondersteunt directeur Marieke met toewijding en ze vist enthousiast alle onzuiverheden uit teksten. Als stagecoördinator ontfermt ze zich over de studenten die bij KL rondlopen en ze bemoeit zich ook met de administratie en ICT. Ze checkt graag hoe het met iedereen gaat, organiseert bedrijfsuitjes, en vindt alles waar anderen naar op zoek zijn.

Op het Marineterrein is ze voor veel aangelegenheden aanspreekpunt namens KL en houdt ze warm contact met alle buren. En sinds de fusie met het CAOP heeft ze nog meer mensen en zaken om naar om te kijken. Zo houdt ze zich bezig met diversiteit & inclusie, maatschappelijk verantwoord ondernemen en interne events. Sinds maart 2023 is ze lid van de ondernemingsraad van Stichting CAOP en ontdekt ze de wondere wereld van medezeggenschap.

Tamara studeerde Museologie aan de Reinwardt Academie++Reinwardt AcademieDe Reinwardt Academie wil allround erfgoedprofessionals opleiden die een unieke bijdrage leveren aan het behoud, beheer en duurzaam gebruik van cultureel erfgoed en zich daar verantwoordelijk voor voelen. , maar beschouwt haar passie voor “ouwe rotzooi” nu slechts als een hobby. Daarnaast volgt ze al jaren een officieuze studie popmuziek, die vraagt om het bezoeken van festivals en concerten, deelname aan diverse popquizzen en, zodra ze de kans krijgt, het zingen van een karaokenummer.

Als ze niet werkt, is ze vaak bezig met zelfontplooiing, yoga, wandelen, eten, dwalen en/of reizen, soms gewoon in Amsterdam, soms (over land) naar de andere kant van de wereld. Tamara zoekt graag overal verbinding met mensen en daarom is haar favoriete quote (van Ram Dass):

“When you know how to listen, everybody is the guru.”

Meer

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/mensen/tamara-mangelaars/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/mensen/tamara-mangelaars/