Tamara Mangelaars
Tamara Mangelaars

Maker: Giorgos Gripeos

Rechten:

Download

People- & officemanager

Tamara Mangelaars

LinkedIn-profiel

Tamara richt zich met veel enthousiasme op tekstredactie, ondersteuning van het bestuur en ze zorgt ervoor dat niemand iets tekort komt in ons sfeervolle en opgeruimde kantoor. Ze is voor gasten de stem en het gezicht van KL en voor collega’s oren, ogen en schouder.

Als stagecoördinator ontfermt ze zich over alle studenten die bij KL rondlopen en als notulist schuift ze aan bij MT-overleggen en Raad van Toezicht-vergaderingen. Ze checkt graag hoe het met iedereen gaat, organiseert bedrijfsuitjes, en vindt alles waar anderen naar op zoek zijn.

Tamara heeft Museologie gestudeerd aan de Reinwardt Academie++Reinwardt AcademieDe Reinwardt Academie wil allround erfgoedprofessionals opleiden die een unieke bijdrage leveren aan het behoud, beheer en duurzaam gebruik van cultureel erfgoed en zich daar verantwoordelijk voor voelen. , maar beschouwt haar passie voor “ouwe rotzooi” nu slechts als een hobby. Daarnaast volgt ze al jaren een officieuze studie popmuziek, die vraagt om het bezoeken van festivals en concerten, deelname aan diverse popquizzen en, zodra ze de kans krijgt, het zingen van een karaokenummer.

Als ze niet werkt, is ze vaak bezig met zelfontplooiing, yoga, eten en/of reizen. Ook houdt ze wel van avontuur: zo maakte ze in 2008 een roadtrip van Amsterdam naar Beijing en reed ze in 2010 “even” naar Kaapstad++Oranje TrophyIn 2010 was Kaapstad de eindbestemming van de Oranje Trophy: een stoet oranje voertuigen die naar de bestemming van grote sportevenementen rijdt..

Meer

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/mensen/tamara-mangelaars/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/mensen/tamara-mangelaars/