Tamara Mangelaars

Maker: Giorgos Gripeos

Rechten:

Download

Officemanager

Tamara Mangelaars

LinkedIn-profiel

Als officemanager richt Tamara zich met veel enthousiasme op tekstredactie, ondersteuning van het bestuur en ze zorgt ervoor dat niemand iets tekortkomt in ons sfeervolle en opgeruimde kantoor. Ook bemoeit ze zich graag met ICT-zaken en vindt alles waar anderen naar op zoek zijn. Tamara is voor gasten de stem en het gezicht van KL en daarnaast hoopt ze de ogen en oren van haar collega’s te zijn.

Tamara heeft Museologie gestudeerd aan de Reinwardt Academie++Reinwardt AcademieDe Reinwardt Academie wil allround erfgoedprofessionals opleiden die een unieke bijdrage leveren aan het behoud, beheer en duurzaam gebruik van cultureel erfgoed en zich daar verantwoordelijk voor voelen. , maar beschouwt haar passie voor “ouwe rotzooi” nu slechts als een hobby. Daarnaast volgt ze al jaren een officieuze studie popmuziek, die vraagt om het bezoeken van festivals en concerten, deelname aan diverse popquizzen en, zodra ze de kans krijgt, het zingen van een karaokenummer.

Ook houdt ze wel van avontuur: zo maakte ze in 2008 een roadtrip van Amsterdam naar Beijing en reed ze in 2010 “even” naar Kaapstad++Oranje TrophyIn 2010 was Kaapstad de eindbestemming van de Oranje Trophy: een stoet oranje voertuigen die naar de bestemming van grote sportevenementen rijdt..

Meer