Tamara Mangelaars
Tamara Mangelaars

Maker: Kennisland

Rechten:

Download

Teammanager

Tamara Mangelaars

LinkedIn-profielInstagram

Als teammanager zorgt Tamara voor een fijne en veilige werksfeer, en zorgt ze ervoor dat niemand iets tekort komt in ons sfeervolle kantoor. Ze is voor gasten de stem en het gezicht van KL, en voor collega’s oren, ogen en schouder. Ze ondersteunt directeur Marieke met toewijding en vist enthousiast alle onzuiverheden uit een tekst. Als stagecoördinator ontfermt ze zich over de studenten die bij KL rondlopen en ze bemoeit zich met de administratie en ICT. Ze checkt graag hoe het met iedereen gaat, organiseert bedrijfsuitjes, en vindt alles waar anderen naar op zoek zijn.

Tamara heeft Museologie gestudeerd aan de Reinwardt Academie++Reinwardt AcademieDe Reinwardt Academie wil allround erfgoedprofessionals opleiden die een unieke bijdrage leveren aan het behoud, beheer en duurzaam gebruik van cultureel erfgoed en zich daar verantwoordelijk voor voelen. , maar beschouwt haar passie voor “ouwe rotzooi” nu slechts als een hobby. Daarnaast volgt ze al jaren een officieuze studie popmuziek, die vraagt om het bezoeken van festivals en concerten, deelname aan diverse popquizzen en, zodra ze de kans krijgt, het zingen van een karaokenummer.

Als ze niet werkt, is ze vaak bezig met zelfontplooiing, yoga, eten, dwalen en/of reizen, soms (over land) naar de andere kant van de wereld. Tamara zoekt graag overal verbinding met mensen en daarom is haar favoriete quote (van Ram Dass):

“when you know how to listen everybody is the guru”

Meer

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/mensen/tamara-mangelaars/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/mensen/tamara-mangelaars/