Nieuwe medewerkers: Emma en Wessel

We presenteren trots onze nieuwe adviseurs Emma Steenbergen en Wessel Kok. Emma is adviseur maatschappelijke vernieuwing. Ze maakt complexe zaken graag behapbaar en betrekt mensen om wie het gaat bij maatschappelijke vraagstukken. Wessel is adviseur onderwijsinnovatie. Hij zoekt altijd naar de juiste balans tussen denken en doen, hoofd en hart, en een menselijke maat in systemen.


header_img
Emma Steenbergen en Wessel Kok

Maker: Kennisland

Rechten:

Download
20 september 2021

Als gezondheidswetenschapper zet Emma zich in voor een duurzame, gelijkwaardige samenleving. Om te kunnen vernieuwen is er volgens haar een netwerk van diverse mensen en partijen nodig die energiek willen samenwerken. Volgens haar worden vraagstukken een stuk minder ingewikkeld als je de betrokkenen zelf het woord en veranderkracht geeft. Tijdens haar studie keek Emma op verschillende niveaus naar de gezondheidszorg. Je moet volgens haar niet kijken naar het woord ‘zorg’ als zorgen, maar als een manier van leven.

Wessel is adviseur onderwijsinnovatie bij Kennisland. Als antropoloog houdt hij van het samenbrengen van verschillende perspectieven en werelden, en gelooft hij vurig in de kracht van dialoog. Wessel richt zich met name op de ontwikkeling en het welzijn van kinderen en jongeren. Hoe kunnen de systemen die daarvoor zijn opgetuigd hiervoor inzetten nog beter op elkaar en de jongeren zelf aansluiten? Hoe kunnen we bouwen aan een cultuur waarin samen leren door te doen het uitgangspunt is? 

Lees meer over Emma en Wessel.

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/nieuwe-medewerkers-emma-en-wessel/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/nieuwe-medewerkers-emma-en-wessel/