Slimmernetwerken van praktijk naar beleid op 27 april

Beleid maken nieuwe stijl: werken vanuit de praktijk 


  • Betrokken KL'ers
4 april 2011

Op woensdag 27 april verzamelen de leden van de LinkedIn-groep ‘Slimmer werken in de publieke sector’ zich weer in het Slimmernetwerk Café in Utrecht. Het thema van de middag is ‘Beleid maken nieuwe stijl: werken vanuit de praktijk’. 

Hoort de traditionele manier van beleid maken vanachter de schrijftafel nog bij deze tijd? Of past bij een veranderende rol van de overheid ook een nieuwe manier van beleid maken, vanuit ervaring?

Arre Zuurmond (Zenc, Kafkabrigade) zal zijn visie delen en ook de ontwikkelingen in de zes Doetanks van Slimmernetwerk krijgen een prominente plek deze middag. Met hun actiegedreven aanpak zijn zij immers hét voorbeeld van werken aan vernieuwing vanuit de praktijk.

Meld je aan via www.slimmernetwerk.nl en word lid van de LinkedIn-groep.

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/slimmernetwerken-van-praktijk-naar-beleid-op-27-april/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/slimmernetwerken-van-praktijk-naar-beleid-op-27-april/