Kennisland in 2015

Ook in 2015 liep Kennisland voorop in de transformatie naar een kennissamenleving, waarin kennis, talent en ervaring op alle niveaus en terreinen maximaal worden benut. Bekijk ons jaarverslag van 2015!

header_img
KL Jaarverslag 2015

Maker: Kennisland

Rechten:

Original

7 maart 2016

We kunnen het afgelopen jaar best samenvatten in een aantal hoogtepunten en wat kerncijfers, maar dat zou weinig recht doen aan onze persoonlijke observaties, acties, meningen en verwondering over de wereld om ons heen. Daarom geven we je in dit jaarverslag++KL JaarverslagenBekijk hier eerdere jaarverslagen. een inkijkje in onze agenda’s, net zoals we dat op onze homepage doen, maar dan op een tijdlijn++TijdlijnBlader door onze meningen, agendapunten, observaties en meer! (niet op mobiele telefoons). En vooruit, ook nog wat hoogtepuntenVan Amsterdam tot Brussel en van Nijmegen tot Hong Kong ontwikkelden we nieuwe aanpakken voor een aantal van de meest urgente maatschappelijke uitdagingen van deze tijd..

Bekijk ons jaarverslag van 2015

jaarverslag tijdlijn
Jaarverslag 2015

Deze keer een tijdlijn met daarop alles wat we in 2015 gedaan hebben!

Maker: Kennisland

Rechten:

Download
Deze keer een tijdlijn met daarop alles wat we in 2015 gedaan hebben!

Van Amsterdam tot Brussel en van Nijmegen tot Hong Kong ontwikkelden we nieuwe aanpakken voor een aantal van de meest urgente maatschappelijke uitdagingen van deze tijd. Zo begeleidden we ‘schoolmakers’ bij het opzetten van vernieuwende scholen, hebben we de modernisering van het auteursrecht stevig op de Europese beleidsagenda gezet en samen met jongeren én professionals nieuwe diensten voor kansarme jongeren ontwikkeld.

Bekijk ons jaarverslag van 2015

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/publicaties/kennisland-in-2015-2/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/publicaties/kennisland-in-2015-2/