SIX Spring School: Co-creating democracy

Op 24 en 25 mei buigen overheden, bedrijven, NGO's, wetenschappers, journalisten en mensen uit het veld zich over de vraag hoe de kracht van burgers kan worden ingezet voor het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.  


  • Betrokken KL'ers
2 mei 2011

Nog drie weken te gaan en dan is het zover, de SIX Spring School gaat van start! Op 24 en 25 mei buigen overheden, bedrijven, NGO’s, wetenschappers, journalisten en mensen uit het veld zich over de vraag hoe de kracht van burgers kan worden ingezet voor het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. 

Wat zijn de do’s en don’ts om de kracht van burgers te benutten, stimuleren, vergroten en verduurzamen? Welke (digitale) infrastructuur hebben we hiervoor nodig en hoe veranderen rollen van burgers, overheden en andere organisaties ten opzichte van elkaar? Dit zijn het soort vragen die we aan de hand van verschillende cases, sessies en discussies willen beantwoorden en moeten resulteren in een handleiding voor succesvolle co-creatie van de samenleving.

Lees meer of download de brochure

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/six-spring-school-co-creating-democracy/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/six-spring-school-co-creating-democracy/