Voor je Buurt heeft meer dan 10.000 supporters

Inmiddels hebben al 10.122 enthousiaste supporters in totaal 191 campagnes in hun buurt, dorp of stad gesteund met in totaal 624.000 euro.


header_img
Kattencafé Kopjes

Een van de geslaagde initiatieven, kattencafé Kopjes.

Maker: Voor je Buurt

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Een van de geslaagde initiatieven, kattencafé Kopjes.
15 september 2015

We zijn supertrots dat het zo goed gaat met onze spin-off, crowdfundingplatform Voor je Buurt. Dat was nog best spannend toen ze op 1 januari van dit jaar officieel zelfstandig werden. Acht maanden later zijn ze net als KL verhuisd naar een nieuwe plek++VerhuisberichtVoor je Buurt zit per 1 september 2015 in De Groene Bocht op de Keizersgracht 253 in Amsterdam. en draaien ze op volle kracht.

Inmiddels hebben al 10.122 enthousiaste supporters in totaal 191 campagnes in hun buurt, dorp of stad gesteund met in totaal 624.000 euro. De initiatievenDe initiatieven variëren van een stripfestival tot een scheepsopera, van een rijdend pannenkoekenhuis tot een paradijs voor verwaarloosde dieren. variëren van een stripfestival tot een scheepsopera, van een rijdend pannenkoekenhuis tot een paradijs voor verwaarloosde dieren. Bekijk alle projecten op de website!

 

Kennisland heeft Voor je Buurt in 2012 opgestart als pilotproject, samen met Netwerk Democratie en andere partners. Het platform werd in 2013 gelanceerd en binnen Kennisland succesvol opgebouwd++CaseBekijk ook onze case ‘Crowdfunding als antwoord op terugtrekkende overheid’.. Sinds 1 januari 2015 staat Stichting Voor je Buurt op eigen benen.

Voor je Buurt op de kaart

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/voor-je-buurt-heeft-meer-dan-10-000-supporters/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/voor-je-buurt-heeft-meer-dan-10-000-supporters/