Vernieuwend leiderschap PO: publicatie online en nieuwe schoolleiders gezocht

Het Arbeidsmarktplatform PO heeft een publicatie uitgegeven over de door Kennisland en CAOP ontwikkelde pilot ‘Vernieuwend leiderschap PO’. Binnenkort start een vervolg op het programma. Schoolleiders, meld je vóór 1 november aan!


15 september 2015

Het Arbeidsmarktplatform PO heeft een publicatie uitgegeven over de door Kennisland en CAOP ontwikkelde pilot ‘Vernieuwend leiderschap PO’. Download de publicatie met lessen van en voor schoolleiders. Binnenkort start een vervolg op het programma. Meld je vóór 1 november aan! Deelname leidt tot herregistratie voor thema Leidinggeven aan Verandering van het Schoolleidersregister PO.

Wil jij binnen één schooljaar (verder) groeien als schoolleider van een innovatieve lerende gemeenschap van professionals, een concrete vernieuwing van de school met het team in gang zetten en leren binnen een (groeiend) netwerk van collega-schoolleiders? Lees in deze digitale publicatie ‘Op zoek naar Vernieuwend Leiderschap in het primair onderwijs’ hoe de schoolleiders hun ontdekkingstocht hebben ervaren++PublicatieLees in de publicatie ‘Op zoek naar Vernieuwend Leiderschap in het primair onderwijs’ hoe de schoolleiders hun ontdekkingstocht hebben ervaren.. De deelnemers, coaches en het programmateam vertellen over de opzet van de pilot en delen de verhalen, tips en geleerde lessen.

De inschrijving is open, de deadline voor aanmelden is 1 november 2015. De uitgebreide programma-informatie is te vinden op de site van het Arbeidsmarktplatform PO.

Voor vragen of verdere informatie kun je contact opnemen met Kimon Moerbeek km@kl.nl  (020-575 6720) of Martine Maes m.maes@caop.nl (06-10074170).  

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/vernieuwend-leiderschap-po-publicatie-online-en-nieuwe-schoolleiders-gezocht/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/vernieuwend-leiderschap-po-publicatie-online-en-nieuwe-schoolleiders-gezocht/