Kennisland Social Innovation Safari 2010

Van 11 t/m 16 juli 2010 organiseerde Kennisland een internationale 'Summerschool' voor iedereen die wil ervaren hoe je een land slimmer maakt. Een cadeau aan onszelf en aan anderen om ons tienjarig bestaan te vieren!


2010

Van 11 t/m 16 juli 2010 organiseerde Kennisland een internationale ‘Summerschool’ voor iedereen die wil ervaren hoe je een land slimmer maakt. Een cadeau aan onszelf en aan anderen om ons tienjarig bestaan te vieren!

Bekijk hier de foto’s van de week en lees hier de column van Pieter Hilhorst die over de Safari in de Volkskrant is verschenen.

Het is een week waarin we aan de slag gaan met vragen van opdrachtgevers op een aantal terreinen waar KL actief is: onderwijs, overheid, erfgoed en sociale media. In groepen worden interventies die sociale innovatie genereren ontwikkeld en gerealiseerd.

Deelnemers worden bijgestaan door KL’ers, experts uit ons netwerk en 10 jaar Kennisland-ervaring.

De week eindigt met een openbare bijeenkomst waar de resultaten worden gepresenteerd.

Meer informatie: www.kennisland.nl/nl/safari

 

In 2010 was Corline van Es samen met Chris Sigaloff projectleider van de Social Innovatie Safari. Voor vragen over de Sociale Innovatie Safari kunt u contact opnemen met Chris Sigaloff (cs@kl.nl).

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/projecten/kl-sociale-innovatie-safari/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/projecten/kl-sociale-innovatie-safari/