KL Portfolio 2018

Je zou het een jaarverslag kunnen noemen, maar wij noemen het: KL Portfolio 2018. Bekijk wat we het afgelopen jaar bereikt hebben en wat onze ambities voor 2019 zijn. Zo onderzoeken en ontwerpen wij maatschappelijke vooruitgang!

header_img
Nederlandse winkelstraat

Nederlandse winkelstraat: de samenleving in een notendop.

Maker: Marcel Oosterwijk

Rechten:

Original

Download
Nederlandse winkelstraat: de samenleving in een notendop.
12 februari 2019

Bekijk KL Portfolio 2018

Kennisland is ooit opgericht om maatschappelijke vernieuwing en de kennissamenleving op de kaart te zetten. Onder leiding van Nora van der Linden en Kimon Moerbeek zal KL nog sterker bevragen of die vernieuwing ook vooruitgang is, en voor wie.++Ons nieuwe verhaalLees het hier.

Waar botsen oude ideeën, systemen en organisatievormen met nieuwe waarden, behoeften en mogelijkheden?Waar botsen oude ideeën, systemen en organisatievormen met nieuwe waarden, behoeften en mogelijkheden? Ons onderwijs is van hoog niveau, maar staat onder druk. Leren we wel de juiste dingen? Onze bevolking wordt steeds ouder en diverser, maar ontwikkelt de zorg mee? Onze steden zijn booming, maar hoe bestrijden we de groeiende ongelijkheid? Welke kennis is nodig om leiding te geven aan vernieuwing?

Bekijk in KL Portfolio 2018 wat we het afgelopen jaar bereikt hebben en welke ambities we willen waarmaken in 2019. Zo krijg je een goed beeld van hoe wij maatschappelijke vooruitgang onderzoeken en ontwerpen.

Neem vooral contact met ons op als je aanknopingspunten ziet voor samenwerking.

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/publicaties/kl-portfolio-2018/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/publicaties/kl-portfolio-2018/