Heb jij ideeën over hoe jouw school beter kan?

Doe dan mee met Onderwijs Pioniers primair onderwijs 2014-2015 en maak je idee waar! 


  • Betrokken KL'ers
21 februari 2014

Doe dan mee met Onderwijs Pioniers primair onderwijs 2014-2015 en maak je idee waar!

Als leraar heb je veel ideeën over wat er beter kan op school. Maar het is niet altijd even gemakkelijk om die een plek te geven in je dagelijkse werk. Leiding geven aan een verandering op school is een flinke uitdaging. Het programma Onderwijs Pioniers helpt ruimte creëren voor ambitieuze leraren door middel van begeleiding, budget, een netwerk en een podium. Ga jij de uitdaging aan? Stuur dan voor 1 juni 2014 je idee in!

Hoe werkt het?

Alle po-leraren kunnen tot 1 juni 2014 een initiatief indienen met een formulier op de website www.onderwijspioniers.nl. Uit alle inzendingen selecteert een jury 25 initiatieven, die met hulp van Onderwijs Pioniers goed zijn te verwezenlijken. Als je idee geselecteerd wordt, vindt er voor de zomervakantie een verkennend gesprek plaats met jou, je schoolleider en minimaal één collega. Het Pioniersprogramma vindt plaats in schooljaar 2014-2015. Download hier de flyer met alle informatie voor leraren. Speciaal voor schoolleiders is er deze flyer. Deze flyers mag je uiteraard ook verspreiden. Twitteren graag met #onderwijspioniers.  

Organisatie

Onderwijs Pioniers PO 2014-2015 wordt gefinancierd door het Arbeidsmarktplatform PO en de Onderwijscoöperatie en in samenwerking met Kennisland uitgevoerd. 

Kijk voor meer informatie op: www.onderwijspioniers.nl, www.onderwijscooperatie.nl of leraar24.nl (dossier Onderwijs Pioniers). Daar vind je ook voorbeelden van Pioniers die je zijn voorgegaan. Mail voor vragen naar onderwijspioniers@onderwijscooperatie.nl.

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/heb-jij-ideeen-over-hoe-jouw-school-beter-kan/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/heb-jij-ideeen-over-hoe-jouw-school-beter-kan/