Input uit Bendecafé IIO opgenomen in de Lerarenagenda

De verbondenheid en de passie van de beroepsgroep zien we terug in de agenda, waarin ook ons filmpje van het Bendecafé is opgenomen.


  • Betrokken KL'ers
9 oktober 2013

Op 20 augustus organiseerde InnovatieImpuls Onderwijs (IIO) samen met Leraren met Lef een Bendecafé tijdens theaterfestival de Parade in Amsterdam. Ditmaal waren er ook enkele leden van de Taskforce Lerarenagenda vanuit het ministerie van OCW aanwezig om input voor die agenda te verzamelen bij de deelnemers.

Tijdens een Bendecafé komen docenten, schoolleiders en bestuurders bij elkaar om te discussiëren over zaken die spelen in het onderwijs, inspiratie op te doen en van elkaar te leren. Kortom, werken aan onderwijsvernieuwing!

De verbondenheid en de passie van de beroepsgroep zien we ook terug in de agenda, waarin ook ons filmpje van het Bendecafé is opgenomen. Bekijk de Lerarenagenda, het filmpje en het verslag van het Bendecafé voor meer informatie.

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/input-uit-bendecafe-iio-opgenomen-in-de-lerarenagenda/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/input-uit-bendecafe-iio-opgenomen-in-de-lerarenagenda/