KL jaarverslag 2017 en vooruitblik 2018

Als denktank met een publieke missie gingen we ook in 2017 weer voor maximale impact, zonder winstoogmerk. Een kennissamenleving waarin kennis, talent en ervaring op alle niveaus en terreinen maximaal worden benut, staat voor ons voorop. Bekijk ons jaarverslag van 2017 en onze ambities voor dit jaar.

header_img
KL was here

KL was here

Maker: Kennisland

Rechten:

Original

Download
7 februari 2018

Ga direct door naar het jaarverslag en de vooruitblik

2017 was een bewogen jaar voor Nederland en de wereld, maar ook voor Kennisland. Na tien jaar namen we afscheid van voorzitter Chris Sigaloff en verwelkomden we met Nora van der Linden en Kimon Moerbeek een nieuwe generatie in ons bestuur. Deze wissel was aanleiding om onze waarden en doelen opnieuw kritisch tegen het licht te houden en met z’n allen te bepalen hoe we nog beter kunnen werken aan een open, inclusieve duurzame samenleving.

Een groeiende beweging vernieuwende leraren enDe bestuurswissel was aanleiding om onze waarden en doelen opnieuw kritisch tegen het licht te houden. impactvolle stadmakers van Finland tot Korea, een levendig netwerk van leiders in cultuur, gemeentes die nadenken over de complexe warmtetransitie en meer dan 4500 handtekeningen voor een beter auteursrecht voor onderwijs. In 2017 werkte Kennisland opnieuw aan effectieve aanpakken om tot duurzame maatschappelijke vernieuwing te komen.

We zijn trots op de successen die we hebben behaald. Bekijk hier het overzicht van wat we bereikt hebben++KL JaarverslagenBekijk hier eerdere jaarverslagen. en onze ambities voor 2018.

Bekijk het jaarverslag en de vooruitblik

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/publicaties/kl-jaarverslag-2017-en-vooruitblik-2018/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/publicaties/kl-jaarverslag-2017-en-vooruitblik-2018/