Programma Vernieuwend leiderschap PO zoekt jou!

Het programma Vernieuwend leiderschap PO is voor het schooljaar 2018-2019 opnieuw op zoek naar schoolleiders uit het primair onderwijs die samen op zoek willen naar wat vernieuwend leiderschap voor hen, hun team en de school concreet inhoudt. Iets voor jou? Meld je aan!


header_img
Knutselen

Het programma Vernieuwend leiderschap PO zoekt jou!!

Maker: picjumbo_com

Rechten:

Original

Het programma Vernieuwend leiderschap PO zoekt jou!
20 juni 2018

Binnen het programma Vernieuwend leiderschap PO is het voor deelnemers het doel om binnen een schooljaar verder te groeien als schoolleider tot een leidinggevende die gewoontes kan doorbreken en echt vernieuwend kan zijn. Een onderzoekende houding en reflectie op de eigen professionaliteit staan hierbij centraal.

Kennisland werkt al jaren aan onderwijsinnovatie++OnderwijsLees hier meer over KL’s onderwijsvisie.. Een belangrijke les die we hiervan geleerd hebben, is dat schoolleiders grote invloed hebben op de vernieuwing binnen de scholen waar zij werkzaam zijnSchoolleiders hebben grote invloed op de vernieuwing binnen de scholen waar zij werkzaam zijn.. Daarom ontwikkelden we het programma Vernieuwend leiderschap PO++Vernieuwend leiderschap POLees hier meer over het project Vernieuwend leiderschap PO dat KL in samenwerking met de CNV Academie en CAOP uitvoerde.. Na een succesvolle pilot++PilotOver deze pilot is een publicatie verschenen. Download de publicatie met lessen van en voor schoolleiders., biedt de CNV Academie sinds 2016 het programma aan. Ook voor schooljaar 2018-2019 is het mogelijk om deel te nemen.

Tijdens dit unieke actie-onderzoeksprogramma leer jij als schoolleider uit het primair onderwijs om kritisch naar je rol te kijken en te zien waar groei zit. Hoe kun je, door dicht bij jezelf te blijven, de gewoontes doorbreken en écht vernieuwend zijn? Met behulp van workshops, trainingen en coaching ga je hiermee aan de slag.

Iets voor jou?

  • Ben jij een po-schoolleider?
  • Ben je op zoek naar je eigen vernieuwend leiderschap en wil je hiernaar op zoek in een open en dynamische leeromgeving met collega-schoolleiders?
  • Ben je benieuwd hoe je de betrokkenheid van je team nog meer kunt organiseren en hoe je je leerkrachten de ruimte geeft?
  • Heb jij frisse ideeën om het primair onderwijs in beweging te brengen?

MHoe kun je, door dicht bij jezelf te blijven, de gewoontes doorbreken en echt vernieuwend zijn?eld je dan direct aan voor het programma Vernieuwend leiderschap PO via deze link.

Heb je interesse, maar ben je op zoek naar meer informatie? Op de website van de CNV Academie lees je meer over de inhoud van het programma, voorwaarden om deel te nemen en praktische informatie over de bijeenkomsten.

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/programma-vernieuwend-leiderschap-po-zoekt-jou/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/programma-vernieuwend-leiderschap-po-zoekt-jou/