LOF Regiolabs: pionierende leraren helpen elkaar

Leraren maken het onderwijs. Dag in, dag uit. Tegelijkertijd zijn zij vaak aan het pionieren met ideeën om het onderwijs verder te ontwikkelen en te verbeteren. Met die nieuwe ideeën zorgen ondernemende leraren voor vernieuwende lessen, gemotiveerde klassen en levendig onderwijs. Het is zonde als deze vernieuwingen binnen de muren van die ene school blijven. Daarvoor zijn de LOF Regiolabs.


header_img
LOF-Regiolabs

Maker: LOF

Rechten: Alle rechten voorbehouden

Download
18 november 2019

Leraren en scholen kunnen inspiratie opdoen en leren van de lessen die binnen andere scholen zijn opgedaan tijdens het innoveren.++Voorbeelden van onderwijsinnovatieKijk voor voorbeelden op jijmaakthetonderwijs.nl, een campagne die we samen met het LOF ontwikkelden om te laten zien dat leraren niet alleen uitvoerders maar ook ontwerpers van het onderwijs zijn. Het LOF, het landelijke LerarenOntwikkelFonds, organiseert speciaal daarvoor ontmoetingen op regionaal niveau waar inspiratie, innovatie en het uitwisselen van ervaringen rondom onderwijsontwikkeling centraal staan. 

Als grondlegger van het pioniersprogramma van het LOF helpt Kennisland bij het ontwerpen en organiseren van de Regiolabs. We denken bovendien mee over de promotie van de labs en ontwikkelen samen met het team van leraren een langetermijnstrategie voor de kennisdeling van vernieuwende leraren en scholen. 

Wil jij een aanvraag doen voor een Regiolab in jouw omgeving? Lees hier meer of neem direct contact op met het LOF.

 

Download de flyer

Deze tekst heeft een Creative Commons Naamsvermelding-licentie (CC BY) en is gekopieerd van de Kennisland-website. Ga voor de volledige versie met afbeeldingen, streamers en noten naar https://www.kl.nl/nieuws/lof-regiolabs-pionierende-leraren-helpen-elkaar/

This text has a Creative Commons Attribution License (CC BY) and has been copied from the Kennisland website. For a full version with images, streamers and notes go to https://www.kl.nl/nieuws/lof-regiolabs-pionierende-leraren-helpen-elkaar/